Meniu Parastas
Meniu 1 – 35.00 lei
- Aperitiv: muschi file, salam uscat, branza telemea, cascaval, rosii, castraveti, masline, salata verde;
- Ciorba pui
- Sarmale cu mamaliguta, smantana si ardei;
Meniu 2 – 29.00 lei
- Aperitiv: pastrama porc, kaizer, branza telemea, cascaval, rosii, castraveti, masline, salata verde;
- Ciorba perisoare;
- Ardei umplut si smantana;
Meniu 3 – 30.00 lei
- Aperitiv: branza telemea, cascaval, floare de salam, cosulete cu salata de vinete, chiftelute cu susan, rulou de sunca cu salata de cruditati, masline, castravete, ardei gras;
- Ciorba porc;
- Ciocanele de pui cu cartofi natur si salata de gogosari;
Meniu 4 – 32.00 lei
- Aperitiv: canape cu salam uscat, tapenade de masline cu crema de branza, cosulete cu salata de cruditati cu pui, frigarui de cascaval cu masline verzi, chiftelute cu susan, frigarui cu surimi, cascaval si legume proaspete, rulou de sunca cu salata de beuf.
- Ciorba de afumatura;
- Piept pui cu sos alb si ciuperci, piure, salata de varza si morcov;
Meniu 5 – 26.00 lei
- Aperitiv: Canape cu salam uscat, tapenade de masline cu crema de branza, cosulete cu salata de cruditati cu pui, frigarui de cascaval cu masline verzi, chiftelute cu susan, frigarui cu surimi, cascaval si legume proaspete, rulou de sunca cu salata de beuf;
- Pulpa de porc la tava in sos de rosii, orez cu legume si salata de castraveti murati;
Meniu 6 – 25.00 lei
- Aperitiv: branza telemea, cascaval, floare de salam, cosulete cu salata de vinete, chiftelute cu susan, rulou de sunca cu salata de cruditati, masline, castravete, ardei gras;
- Minicotlet de porc la cuptor cu sos gorgonzola, cartofi la cuptor si salata de varza cu marar;
Meniu 7 – 40.00 lei
- Aperitiv: pastrama porc, salam uscat, branza telemea, cascaval, rosii, castraveti, masline, salata verde;
- Sarmale cu mamaliguta si ardei;
- Piept de pui la gratar, cartofi cuptor si salata mixta(rosii, castraveti, ardei gras, ceapa)
Meniu 8 – 23.00 lei
- Aperitiv: muschi file, kaizer, branza telemea, cascaval, rosii, castraveti, masline, salata verde;
- Sarmale cu mamaliguta si ardei;
Meniu 9 – 20 lei (pentru pachet)
- Aperitiv rece prezentat intr-o caserola de unica folosinta: branza telemea, cascaval, floare de salam, cosulete cu salata de vinete, chiftelute cu susan, rulou de sunca cu salata de cruditati, masline, castravete, ardei gras; (10 lei)
- Fel principal cu garnitura prezentat intr-o caserola de unica folosinta: snitel din piept de pui pane, cartofi la cuptor sau pilaf cu ciuperci; (10 lei)
Meniu 10 – post – 20 lei (pentru pachet)
- Aperitiv rece prezentat intr-o caserola de unica folosinta: branza tofu, cascaval vegetal de post, cremwursti de post, cosulete cu salata de vinete, cosulete cu zacusca de vinete, masline, castravete, ardei gras. (10 lei)
- Fel principal cu garnitura prezentat intr-o caserola de unica folosinta: sarmale de post, cartofi la cuptor (10 lei)
Mar – 1,00 lei
Salam
de biscuiti – 1.5 lei
Strudel
cu mere – 2 lei
Felie
de cozonac-2 lei
Felie
de chec-2 lei
Chifla
– 1,00 leu
Caserola
cu coliva – 2 lei
Pliculet
de ness – 1,00 lei
Sticle
mici sau doze de apa/suc – 3,00 lei
Doze
bere-3.50 lei
Apa
plata/minerala 1L-4.00 lei
Cola/fanta/sprite 1L-5.50 lei